reviews
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015

Ronald Baart 2019-09-05

Chelsea AJAX

Ook al zijn we genaaid door de EUFA MAFFIA en scheids ons krijg je niet klein WZAWZDB ❌❌❌💪💪💪💪

lees meer..


Rob Bouckaert 2019-10-15

Liverpool FC vs Leicester City

Een van de mooiste ervaringen in een buitenlands stadion toe nu toe. Bij Liverpool kom een een van de puurste vormen van voetbal beleving. Prachtige locatie en een ultieme beleving van het leven om het stadion heen. Plus een leuke binnenstad om te verblijven. De puzzeltocht naar de kaartjes was ook leuk. Niet aan een loket maar in de kroeg bij een van de eigenaren de kaarten ophalen. Je word gelijk opgenomen in de voetbal beleving van de fans die daar nog stonden "voor" te drinken. Met de begeleiding van de kaarten aanbieders was het dus zeer goed geregeld. Alles zeer goed geregeld dus we zeker nog een keer. Compliment aan Voetbaltix voor het regelen en communicatie.

lees meer..


Iris Van Boven 2019-11-11

Champions League Chelsea - Ajax

Super service. We moesten even wachten tot we onze kaarten in bezit hadden, maar ze werden netjes persoonlijk op Schiphol geleverd door Jaimy. Met wat geluk hebben we ook de hele wedstrijd bij kunnen wonen. We hadden een super zicht! Nogmaals bedankt voor de kaarten en goeie service!
 

lees meer..


Michael van Drunen 2019-11-10

liverpool-vs-manchester-city

Afgelopen weekend hebben we de Premier League kraker Liverpool vs Manchester City bijgewoond in het magische Anfield Road. Een waanzinnige wedstrijd met een ambiance waar je kippevel van krijgt met een 3-1 overwinning voor Liverpool. De plekken waren top maar dat mag ook wel voor de prijs..

lees meer..


Blokkie 2019-11-13

Liverpool-Manchester City

Het blijft spannend tot t laatste moment, gaat t lukken maar JA!!! Precies zoals verteld, altijd snel antwoord, zowel telefonisch als per mail, waargemaakt wat ze zeiden! De prijs? Dat is aan mij... wat ben je bereid te betalen. Maar waard is t lees meer..


Harry Koning 2019-11-21

Nederland-Estland

Top geregeld. Kaarten ruim op tijd binnen met prima zicht op het veld. lees meer..


Frans Appels 2019-11-29

Lille - Ajax

Prima tickets voor Champions League wedstrijd. Ook goede link gekregen om parkeertickets te regelen wat weer scheelt. lees meer..


Joren B. 2019-12-03

Tottenham Hotspur - AFC Bournemouth

Wederom gebruikt gemaakt van de service van Voetbaltix. Erg goed bevallen! Goede plaatsen, snelle levering van de kaarten (ruim voor de wedstrijd) en kregen er zelfs een leuke sjaal bij! Zeker een betrouwbare en goede partij voor een leuke pot voetbal!

lees meer..


XXX-Tifo 2019-05-16

AJAX - Utrecht (12.05.2019)

I was a bit skeptical, because there are many "black sheeps" in online ticketing. But everything went very well and the ticket was fine - many thanks! The conversation via e-mail was also very good! I received an immediate answer within one hour with two requests! Based on the positive experiences, I can buy tickets again from voetbaltix.nl. There are four out of five stars because the ticket price was relatively high compared to the official price for this sektor. lees meer..


Niels 2019-04-25

Ajax - vitesse

Vooraf goed meegedacht en prima plaatsen in het stadion. Top avond gehad (ze hebben gewonnen lees meer..


Peter 2019-03-07

Real Madrid - Ajax Amsterdam

Netjes geregeld en goede communicatie. En natuurlijk vooral: 1-4!!!!

lees meer..


Arno Dirkx 2019-03-07

Real Madrid - AFC Ajax

Goed georganiseerd. Uitstekende service en natuurlijk ook een geweldige ervaring om bij te zijn....als de godenzonen van Ajax met een overtuigende overwinning de Madrilenen met 1-4 voetballes gaven. lees meer..


Arno 2019-03-06

Feyenoord - FC Emmen

We hebben ons goed vermaakt. Mijn 80 jarige moeder (Feyenoord fan en wonend in Emmen) vond het prachtig. Dank je wel voor de service. Het werkte perfect. Nog een tip: misschien handig om aan te geven dat OV met een entreebewijs gratis is gedurende 3uur voor en 3uur na de wedstrijd. lees meer..


Oscar 2019-01-22

Real Madrid- Sevilla

Voor de eerste keer kaarten besteld via Voetbaltix. Ging makkelijk en ook vragen werden snel beantwoord via email. Twee prachtige plekken op de 2de van 5 ringen in Bernabeu. Droog en verwarmd. lees meer..


Daan Versteeg 2019-03-08

Real Madrid - Ajax 5-3-2019

Perfect geregeld. Kaarten tijdig (en makkelijk) per e-mail. Uitgebreide instructies, ook t.a.v. do's en dont's in Madrid & stadion. En de wedstrijd... daar hebben we het de komende 10 jaar nog over!

lees meer..


H van Beek 2019-03-08

Real madrid VS Ajax

De informatie vooraf, de plek en de wedstrijd waren helemaal perfekt! Bedankt.

lees meer..


Bj 2019-04-17

Feyenoord heracles

Prima geholpen en snelle levering van juiste kaartjes. lees meer..


Chris 2019-04-02

AS Roma napoli

Prima geregeld, zonde van de uitslag lees meer..


Martin van Beerendonk 2019-04-02

Dordmund-Wolfsburg

Wij hebben een fantastische dag gehad in Dordmund. Allereerst natuurlijk door het fantastische weer wat we hadden die dag. Maar zeker ook door de geweldige sfeer in het stadion van Dordmund. Kaartjes netjes per aangetekende post opgestuurd naar mijn prive adres. Prima plaatsen vlak naast het uitvak wat de sfeer ten goede komt. Ondanks dat het een slechte wedstrijd was is de sfeer in Dordmund fantastisch zoals het Duitser betaamt natuurlijk pas doelpunten in de blessure tijd maar wat een sfeer tot aan het laatste fluitsignaal. En omdat Bayern nog punten verspeelde natuurlijk groot feest bij BVB. Stadion is oud en niet voorzien van luxe voorzieningen maar de sfeer maakt alles goed. In 1 woord geweldig. We gaan zeker nog eens. lees meer..


evert 2019-01-22

Ajax-Heereveen

Prima geregeld. Kaarten kwamen netjes op tijd. Communicatie na aankoop was ook uitstekend. Volgende keer weer hier bestellen. lees meer..


Streamads 2019-03-06

Real Madrid - Ajax

Top geregeld door de mannen van Voetbaltix. Super plekken in het stadion en daarnaast ook goeie tips gekregen voor de stad Madrid zelf. Bedankt voor deze mooie ervaring.

lees meer..


Rick 2019-03-11

Real Madrid - Ajax

Top service. Goede stadionplekken. En natuurlijk fantastische wedstrijd!

lees meer..


Niek 2019-04-02

Borussia Dortmund - Wolfsburg

Via Voetbaltix kaarten geregeld voor deze wedstrijd.Alles super geregeld!! Netjes te woord (of mail) gestaan, meteen antwoord op onze vragen. Volgende keer zeker weer bij hen bestellen!! (Wat een geweldig stadion) lees meer..


Jos 2019-05-14

AS Roma - Juventus

Zondag 12 mei 2019 bij de wedstrijd tussen AS Roma en Juventus geweest in het Olympia Stadion te Rome. Mooie plekken in vak 40BD met goed zicht op het veld. Kaarten gekocht via Voetbaltix en ruim op tijd via de mail ontvangen. Alles prima geregeld en een heerlijke avond gehad. lees meer..


Sjoerd 2019-03-13

Bayern - Wolfsburg

Geweldige beleving gehad in Mnchen. Sfeervol stadion en een leuke stad. Service van voetbaltix was goed en we hadden 3 mooie plekken naast elkaar lees meer..


Ren 2019-03-13

Bayern Mnchen - VfL Wolfsburg

Kaarten 3 dagen voor wedstrijd netjes via e-mail ontvangen. Super mooie wedstrijd gezien. 6-0! Mooie plaatsen in stadion. lees meer..


Ronnie Westerhoven 2019-03-13

Ajax - Fortuna Sittard

Samen met mn zoontje naar Ajax-Fortuna Sittard. Prima plaatsen, mooi overzicht over het veld en toch dichtbij. Gaan zeker weer kaarten bij Voetbaltix halen! lees meer..


Rintse 2019-03-14

Madrid -Ajax

Goed geregeld, perfecte service. En wedstrijd natuurlijk! lees meer..


Tim 2019-03-17

Ajax- FC Zwolle

Alles goed geregeld van het begin tot het eind. Top service! Zeker voor herhaling! lees meer..


hennie stevens 2019-03-03

liverpool watford

Goed voetbal, veel doelpunten en een prima sfeer. Prima plaats in het stadion. Ophaalpunt was een wat shabby cafe in de wijk, maar organisatie met telefonisch contact de dag ervoor was prima. Heerlijke voetbaldag gehad !!!! lees meer..


Fernando 2019-03-04

Liverpool-Watford 27-02-19

Mooie wedstrijd gezien (5-0) tickets met duidelijke uitleg over plaatsen en andere nuttige info ruim op tijd ontvangen. Zou zeker nog een keer een wedstrijd bezoeken via voetbaltix.nl lees meer..


Hendrik 2019-03-05

Feyenoord -Emmen

Geweldige service van Vietbaltix..kaarten mooi op tijd binnen via de mail...goed geregeld. Zullen we ten aller tijden weer doen..een aanrader dus! lees meer..


Brenden 2019-02-05

Feyenoord v Psv Eindhoven

Tickets were as described, with a good view. No trouble entering and good result for feyenoord lees meer..


Liesbeth 2019-01-30

Feyenoord-Ajax

Supermiddag! Goede plek in stadion. lees meer..


Marco en Dennis de Gooijer 2019-01-23

Liverpool - Arsenal 29 december 2018

Top, Jaimy kwam de kaarten afgeven op Schiphol. Super sfeer, super wedstrijd, kippenvel bij "You'll never walk alone" en een heerlijke uitslag: 5-1 lees meer..


Hein 2019-02-09

Madrid Ajax

Wat een geweldige wedstrijd. Gelukkig konden we nog toegangsbewijzen kopen op deze site. We hadden nml ook al tickets gekocht op Viagogo. Die tickets hebben we nooit ontvangen, telefonisch zijn ze dan ook niet bereikbaar, de mails worden beantwoord met een standaard e-mail; een verschrikkelijke organisatie. Voetbaltix is TOP!

lees meer..


Jeffrey 2019-01-08

Borussia Dortmund - Borussia Munchen Gladbach

Top wedstrijdje met goede plekken! lees meer..


peter 2019-05-14

ajax fc utrecht

zeer goed geregeld lees meer..


Ronny Rothig 2018-03-05

Barcelona - Atletico Madrid

Zeer tevreden. Uiteraard heeft Barca gewonnen. Maar ook de afhandeling per email was zeer correct. Uiteraard ontving de kaarten op tijd. Zou voetbaltix.nl ten alle tijde aanraden. lees meer..


Martijn Rottier 2018-03-05

Liverpool - Newcastle United

Ik heb met mijn zoon van 10 een fantastisch voetbalweekend gehad! De communicatie met Voetbaltix (Jaimy) verliep vooraf al uitstekend, maar in Engeland werd deze lijn doorgetrokken. Met mijn contactpersoon afgesproken bij het stadion. Hij liep mij tegemoet en overhandigde de wedstrijdkaarten zoals vooraf afgesproken. Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en manier van communiceren. Het was de eerste keer dat ik dit op deze manier geboekt heb, maar het is echt een aanrader. Ik kan iedereen Voetbaltix aanraden. Gewoon een betrouwbare club!! Ga zo door!! Martijn Rottier lees meer..


Jeroen Braun 2018-05-15

Real Madrid - Celta de Vigo

Via Voetbaltix heb ik 2 kaarten gekocht voor de wedstrijd Real Madrid tegen Celta de Vigo. Ik heb gekozen voor zitkaarten achter het doel, prima plaatsen met een perfect uitzicht op het veld. Kaarten ruim op tijd ontvangen, 5 dagen voor de wedstrijd, en alles prima verzorgd. Bijkomend voordeel voor zitplaatsen achter het doel (korte zijde) is dat je zo in&uit het stadion bent zonder lange wachttijden. lees meer..


Jente 2018-10-09

Ajax-AZ

Goed geregeld met de kaarten. Bij vragen snel antwoord. lees meer..


Janssen 2018-10-26

Barcelona- inter

2 kaarten besteld. Netjes op tijd via de mail gekregen. Waren top plaatsen naast elkaar. Zou volgende keer weer hier bestellen lees meer..


Yoldas 2018-10-31

FC Barcelona - Inter Milan

Top tickets bedankt ! lees meer..


Luca 2018-11-27

Spurs - Chelsea

Legendarische ervaring in Wembley. Perfecte plekken, professionele service. Bedankt. lees meer..


Vader en zoon 2018-05-02

Liverpool - Stoke City

Anfield road moet je een keer meegemaakt hebben; fantastische sfeer in en rond het stadion. Kaarten lagen al klaar in het hotel, plekken waren goed, achter een doel en dicht op het veld. Alleen de beenruimte was minimaal . Een vader en zoon ervaring om nooit te vergeten lees meer..


Alie van Oorspronk 2018-02-19

Feyenoord-Heracles

Nog volop aan het nagenieten van de bezochte wedstrijd. De wedstrijd was niet echt spannend/mooi, maar we waren met onze kleinzoon Luuk van 8 jaar en fan van Feyenoord. Prachtige plekken op de Willem van Hanegem tribune. Dank voor de medewerking, kaarten besteld en al een paar dagen later in ons bezit!! Ik zal zeker jullie aanraden mochten er mensen ons vragen waar ze het beste voetbaltickets kunnen kopen!! Dank jullie wel!! lees meer..


S Koops 2018-08-13

Ajax heracles

Wij als echte fans van Ajax wilden na de Arena. Op zoek naar 2 kaarten dus, toen kwamen we bij voetbaltix uit. Tegenwoordig hoor je overal over oplichting, dus uiteindelijk gebeld met hun en ze snapten onze twijfels. We kregen alle informatie die we nodig hadden ook waar je het beste kon parkeren. Helemaal super. Wij de kaartjes gekocht en we kregen ze ook een week v.t.v in de mail. Super goede service. Geen oplichting. Echt een aanrader. We zaten in vak 123 op rij 6. lees meer..


patrick karteris 2018-09-24

ajax fc groningen

het was een fijne avond en we hadden ontzettend mooie plaatsen op de eerste ring. wij hebben er van genoten. lees meer..


Glenn de Jonge 2018-11-15

Liverpool - Fulham

Samen met mijn vader heb ik op zondag 9 november 2018 de wedstrijd Liverpool - Fulham bezocht. De plekken in het stadion waren uitstekend en ook de service vanuit Voetbaltix was prima. Bij een volgend bezoek aan een buitenlandse wedstrijd, zal ik zeker bij Voetbaltix kijken. lees meer..


Joren 2018-12-04

BVB Dortmund - Freiburg

Erg goede service en begeleiding. Kaarten ruim van te voren aanwezig. Wij zijn in ca 2,5 uur naar Dortmund gereden en hebben een mooie wedstrijd gezien. Heerlijke sfeer! Dank voor de uitstekende service en ik raad een wedstrijd Dortmund, met daarbij Voetbaltix, meer dan aan! lees meer..


Peter van der Velden 2018-01-16

AS Roma - Sassuolo

Kaarten ruim op tijd. Wel van tevoren kijken bij welke ingang je moet zijn. Helemaal moeten omlopen rond dit grote stadion. lees meer..


Niels 2018-08-14

Ajax_Heracles Almelo

Via Voetbaltix had Luuk 2 kaarten gewonnen voor een wedstrijd van Ajax. Afgelopen zaterdag zijn we naar Ajax-Heracles geweest en de jongens van Voetbaltix hadden super plaatsen verzorgd! We zaten op de 6e (!) rij van vak 123 en we konden de spelers bijna aanraken. Enorm bedankt voor de snelle en geweldige service! lees meer..


Rowie 2018-08-30

PSV - BATE Borisov

Hele fijne en snelle service. Ook een hele mooie plaats in vak B. Geweldig uitzicht op het veld en vlak naast het sfeervak. lees meer..


Louis Wilsterman 2018-12-10

AS Roma - Internazionale

Afgelopen weekend hebben mijn vriendin en ik tijdens ons weekendje Rome de wedstrijd AS Roma - Internazionale bezocht. Uiteraard een mooi affiche in een prachtig stadion, Stadio Olimpico. We hebben op tijd een taxi gepakt uit het centrum, omdat we wisten dat de security nogal streng is. Dit bleek wel, we hebben twee keer ons paspoort moeten laten zien en zijn twee keer gefouilleerd. Nadat we Fort Knox eindelijk binnen waren, hebben we bier gekocht en hebben we onze plaatsen opgezocht. Fantastische plaatsen op de eerste ring bij de AS Roma aanhang, tevens naast het uit-vak van de Inter supporters. Tijdens de warming-up bleek al dat de Italiaanse aanhang zeer gepassioneerd is, dat bleek wel uit de vele spreekkoren over en weer. De wedstrijd stelde zeker ook niet teleur, er gebeurde veel en er vielen de nodige doelpunten. Inter heeft twee keer een voorsprong uit handen gegeven, tot vreugde van het thuispubliek. De 2-2 viel uit een penalty, die was toegekend na het raadplegen van de VAR. De Nederlanders in het stadion werden ook niet teleurgesteld, Stefan de Vrij begon in de basis bij Inter en Justin Kluivert viel in de tweede helft in bij AS Roma. Een fantastische avond, bedankt Voetbaltix! lees meer..


Mark Duijtshoff 2018-12-18

Borussia Dortmund - Werder Bremen

Wat een geweldige avond! Een wedstrijdje Dortmund thuis moet op de bucketlist van iedere voetbalfan. Wat een fantastische ambiance en gemoedelijke supporters. En de gelbe wand is zeer imponerend! Voetbaltix heeft het fantastisch verzorgd. We kregen keurig een week van tevoren digitaal de tickets toegestuurd. Alleen even uitprinten en bij stadion was scannen genoeg. Wij hadden super plaatsen op de lange zijde. Dank voor de goede organisatie Voetbaltix! lees meer..


Danny Dool 2018-09-18

Ajax - FC Groningen

Vrijdagavond last minute nog tickets kunnen bestellen voor mij en mn dochter . Gelukkig was alles netjes in orde via Voetbaltix we hadden super plaatsen . Kortom een geweldige avond gehad dankjulliewel voor de nette service lees meer..


Arie Cuppen 2018-03-12

Fijenoord.-AZ

Geweldig genoten lees meer..


Familie Smeets 2018-03-20

Real Madrid - Deportivo Alavs 24-02-2018

Met ons gezin een weekendje naar Madrid, daar hoort natuurlijk ook een wedstrijd van Real Madrid bijwonen bij! Via Voetbaltix.nl kaartjes besteld en zeer tevreden over de afhandeling en service. Kaartjes voor Real Madrid zijn natuurlijk niet goedkoop; bestellen via een betrouwbare site is dus zeker aan te raden. Heel fijn was ook dat we met z'n vijven bij elkaar konden zitten. Wat een belevenis in dat stadion! 80.000 mensen en geen enkele wanklank, ook niet van de uit-supporters. Real Madrid won met 4-0, dus in geweldige stemming weer naar buiten en genieten van de prachtige stad. lees meer..


Odijk 2018-01-05

Manchester - Southampton

Voetbaltix heeft alles goed geregeld, de pasjes lagen al bij de receptie van ons hotel op ons te wachten, verder per e-mail en app een duidelijke omschrijving hoe we bij onze zitplaatsen in het stadion konden komen Complimenten !! Bedankt voor een prachtige ervaring en verrassing voor mijn mans 50-e verjaardag!! lees meer..


Marcel Muurling 2018-04-14

Real Madrid - Atletico Madrid (08-04-2018)

Ik had via voetbaltix 2 premium kaarten voor deze wedstrijd besteld en de kaarten keurig op tijd ontvangen. De zitplaatsen waren byzonder goed en meer dan premium waardig, derde rij van het veld en naast de dug out van Real Madrid waardoor mijn zoon en ik de wedstrijd en alle wereld class spelers zeer van dichtbij hebben kunnen ervaren. Mijn dank voor de geweldige service en ik zou zeker voetbaltix weer benaderen of aanbevelen voor het regelen van voetbal kaarten. lees meer..


Jerreth 2018-04-20

Spurs - city

Zeer goed geregeld met bezorging van kaartjes in het hotel. Net als contact gedurende de wedstrijd en retour van de membercards. Mooie plaatsen dicht op de cornervlag, alleen jammer dat je direct naast het uitvak zit. Verder is er rond het Wembley niet zoveel te beleven, we mochten gelukkig de memberzone in vanwege de membercards waar je een prima biertje kunt drinken met andere spurs fans. Dik voor elkaar, we komen zeker terug! lees meer..


Jack Ros 2018-05-20

Real-Madrid - Leganes

Goed en betrouwbaar. Kaartjes besteld en zoals aangegeven 3 dagen voor de wedstrijd gekregen. Goed bereikbaar per e-mail, meteen antwoord terug bij een vraag. Erg positief over dit bedrijf. lees meer..


Marcel 2018-11-05

Ajax - Willem2

Super plaatsen naast elkaar fantastische beleving geld zeker meer dan waard Was voor ons de eerste keer hier in Arena op tribune west tevens voor eerste maal online geboekt Bedankt succes Een blije gast Marcel lees meer..


Carlo Verheijen 2018-12-04

Feijenoord-psv

Alles prima en goed geregeld. Ook professionele reacties op mail. lees meer..


Stacey 2018-08-31

PSV-Bate

Heel fijn om nog op de valreep kaarten te kunnen bemachtigen voor deze wedstrijd met een leuker resultaat. We zaten echt op een goede plek en hadden optimaal kunnen genieten van de sfeer. Echt een aanrader en nogmaals super bedankt voor goede service! lees meer..


Erik van Turnhout 2018-12-21

Arsenal - Tottenham Hotspur 19/12/2018 (League Cup 1/4 finale)

Samen met mijn vriendin heb ik op 19 december 2018 de wedstrijd Arsenal - Tottenham Hotspurs bezocht. Deze North London Derby ging om een plaats in de 1/2 finale van de League Cup (Carabao Cup). De kaarten waren goed geprijsd en lagen klaar bij de receptie van het hotel wanneer we incheckten. De zitplaatsen waren op de 2e ring precies op de middenlijn. We zaten gelukkig niet op de bovenste rij en hadden zodoende geweldig zicht op de wedstrijd. Het contact met Voetbaltix verliep heel professioneel en ook de e-mails waren zeer duidelijk. Voor de toekomst zal ik dan zeker ook contact opnemen met Voetbaltix om te kijken wat ze voor me kunnen betekenen als ik weer een wedstrijd van the Gunners ga bezoeken! lees meer..


Frans Koster 2018-12-29

PSV - AZ dd 22 dec 2018 (uitslag 3 - 1)

Met mijn kleinzoon van 14 jaar een heerlijk voetbalavondje "uit" geweest. Wij vonden het geweldig en de plaatsen waren uitstekend. We konden de spelers bijna aanraken! Helemaal Toppie! lees meer..


Frank 2017-01-24

Liverpool-Swansea

Geweldige ervaring, ondanks het verlies van Liverpool. We zaten met z'n 4-en bij elkaar op prima plekken, lekker hoog met heel goed zicht op de wedstrijd. De kaarten kregen we ruim van te voren in bezit dus geen stress. Jaimy van Voetbaltix is een zeer betrouwbare vent, dus ik kan iedereen aanraden om bij hem je kaartjes te kopen. lees meer..


Lindsey 2017-03-13

Feyenoord - AZ 12-03-2017

De eerste keer dat we via deze site bestelden. Tickets mooi op tijd aangekregen, mooie plaatsen en een geweldige wedstrijd! Zeker voor herhaling vatbaar! lees meer..


Marc 2017-04-06

Feyenoord - Go Ahead Eagles

Dag van te voren kaarten geregeld voor nog een redelijke prijs. Geen problemen bij de ingang, alles ging goed lees meer..


Rik 2017-04-23

Chelsea-tottenham

Top weekend gehad dankzij jaimy van voetbaltix.nl mooie wedstrijd gezien. Halve finale FA cup. Zeker een aanrader om bij voetbaltix je kaarten te bestellen. lees meer..


Dinand en Marcel 2017-05-22

Arsenal - Everton

Geweldige wedstrijd, mooie plekken! Duidelijke omschrijving van Voetbaltix ontvangen. De volgende keer boeken we hier weer! lees meer..


Jacco Kroodsma 2017-08-24

Manchester City - Everton

Afgelopen maandag (21 augustus 2017) hebben wij met z'n vieren de wedstrijd Manchester City - Everton bezocht. De kaarten voor deze wedstrijd had ik via Voetbaltix.nl besteld. Het ging om originele tickets, die tijdig keurig bij ons thuis waren bezorgd. Eenmaal in het stadion was de verrassing nog groter .............. we zaten vierde rij vanaf het veld. En ook heel mooi met z'n vieren naast elkaar. Mijn zoontje kon zijn helden bijna aanraken. En wat een bijzondere wedstrijd, met emotie, twee goals en tweede rode kaarten. Zekers geen saaie wedstrijd!! Dit was mijn eerste ervaring met Voetbaltix.nl en zekers niet de laatste!! lees meer..


Jordy homburg 2017-09-26

Feyenoord - NAC Breda

Helaas was de uitslag niet waar we opgerekend hadden. Maar desondanks zijn we heel tevreden over de manier waarop voetbaltix ons genformeerd heeft en gezorgd dat we netjes naast elkaar zaten. Perfecte plaatsen. Zeker een aanrader!!! lees meer..


Carol Ochoa 2017-09-28

Feyenoord-Nac

Prima plaatsen, makkelijk bestelbaar. Beslist voor herhaling vatbaar. lees meer..


Frans 2017-05-24

Arsenal - Everton op 21 mei 2017

Op 21 mei 2017 hebben mijn zoon (14 jaar) en ik Arsenal tegen Everton zien spelen. We zaten in de bovenste ring waarvandaan wij heel goed zicht hadden op het veld en het spel. Arsenal speelde erg goed, met een hoofdrol voor Alexis Sanchez. De sfeer in en buiten het stadion was heel goed, vriendelijk en ontspannen. We hebben enorm genoten. Kaarten hebben we via voetbaltix aangeschaft. Ik ben erg te spreken over de communicatie en geboden service. Alles klopte! lees meer..


Mick Groeneveld 2017-08-29

Feyenoord - Willem II

Op 27 augustus heb ik de wedstrijd Feyenoord - Willem II bezocht. Alles was goed geregeld door Voetbaltix, want de tickets werden meteen per e-mail verzonden en in het stadion ging de ticketcontrole soepel. Het was een enorm leuke wedstrijd met uiteindelijk een 5-0 zege als resultaat. De sfeer in en rond het stadion was fijn en de plek was erg goed, omdat alles goed te zien was. Ik kan iedereen aanraden om de tickets bij Voetbaltix te bestellen. lees meer..


Ab van Urk 2017-12-11

Ajax - PSV Eindhoven

Niet te vergelijken met andere sites waar tickets worden aangeboden voor voetbalwedstrijden. Alles klopte: gewoon doen wat je belooft. Ga hier zeker vaker gebruik van maken. lees meer..


Linne 2017-04-13

FC Barcelona - PSG

Goede kaarten, mooie wedstrijd. Ik was even bang dat de kaarten te laat zouden komen, op zondag gemaild en gelijk dezelfde dag terug gemaild dat het e-tickets betrof en dat ik me geen zorgen hoefde te maken. Alles is goed gekomen zoals beloofd :-) lees meer..


Robin 2017-03-31

FC Barcelona - Paris Saint-Germain

Op 8 maart 2017 vond in Barcelona de grootste aardbeving in 5 jaar tijd plaats. Op deze avond werd er rond 22:30u in 7 minuten tijd 3 maal gescoord in het Estadi Camp Nou door Barca! Hierdoor haalde FC Barcelona alsnog de kwartfinale van de Champions League. Ik voel me vereerd en ben trots dat ik samen met m'n vriendin kan zeggen dat wij de mede veroorzakers zijn geweest van deze aardschok! De sfeer in het stadion en de energie van de ruim 96.000 Barca-fans welke 90+ minuten lang achter het team stonden hebben mij definitief fan gemaakt van de club. Wat een ongelooflijk bizarre ervaring!! Ik wil VOETBALTIX bedanken voor hun dienst. De twijfel of het aankopen van de tickets via deze site te vertrouwen was is weg en zker voor herhaling vatbaar. lees meer..


Dries 2017-03-22

Barcelona Valencia

Prima geregeld! Mooie ervaring! lees meer..


Peter 2017-12-19

Manchester city - Tottenham

Was hele mooi wedstrijd en de plaatsen waren perfect lees meer..


Dion Oortwijn 2017-05-12

Fc Barcelona - Villareal

Geweldige wedstrijd gezien, uitslag 4-1 2x messi, 1x Neymar & 1x Suarez. De plekken die wij hadden van Voetbaltix waren super, zaten 2e ring helemaal vooraan bij de cornervlag. Prachtig mooi uitzicht van het hele stadion en ook super uitzicht op het veld en de spelers. Super geregeld door Voetbaltix!! lees meer..


Arjen 2017-02-15

ajax-sparta rotterdam

leuke plekken, leuke wedstrijd. lees meer..


Marcel 2017-02-20

Chelsea - Arsenal

Goed geregeld! Was wel een probleempje maar dat lag bij POST NL, ze waren de kaartjes kwijt. Doordat Jaimy van Voetbaltix dezelfde ochtend van de wedstrijddag 'even' was overgevlogen konden wij de wedstrijd toch nog zien, top! Mooie plaatsen, goede wedstrijd aanrader dus! lees meer..


Flop710 2017-04-18

FC Barcelona-Real Sociedad april 2017

Alles goed geregeld door Voetbaltix. Fantastische zitplaatsen en kaarten op tijd in huis! lees meer..


Bart-Jan 2017-04-24

Barcelona - Juventus

prima kaarten geregeld via voetbaltix. plek in stadion was prima. niet goedkoop, maar zeker de moeite waard. Voetbaltix was elke keer prima telefonisch bereikbaar voor vragen en op email werd snel gereageerd. kaarten kwamen dag voor wedstrijd per email. prima geregeld, alles klopte. lees meer..


Philip G. Dam 2017-12-12

Ajax - PSV

Tijdig de tickets verkregen; goede communicatie; prima service! Wat een wedstrijd ook... echt een fantastische ervaring. lees meer..


Bas 2017-12-11

Ajax - Psv

Prima plekken! Kaarten ruim op tijd binnen :) lees meer..


W Groko 2017-02-13

manchester United-watfort

ondanks wat verzendproblemen waar voetbaltix niets aan kon doen zijn de tickets prima verzorgd. De wedstrijd was een topper en de plek in het stadion perfect. We hebben genoten lees meer..


Mehmet Soyturk 2017-03-13

Feyenoord - AZ

Was perfect lees meer..


Marcel van Giersbergen 2017-04-17

Tottenham Hotspur vs Bournemouth

Top geregeld door de mannen van Voetbaltix. Kaartjes lagen keurig in het hotel en we hadden uitstekende plaatsen. lees meer..


Betty Baurdoux 2017-06-23

Liverpool-Everton

De tickets lagen, zoals afgesproken, klaar in ons hotel. De instructies waren duidelijk. We hadden prima plaatsen, hebben de wedstrijd heel goed kunnen zien. lees meer..


Marlene Zweers 2017-12-10

Ajax Amsterdam - PSV

Super goede ervaring gehad met Voetbaltix! Goede service, persoonlijk contact en een onvergetelijke dag samen met mijn zoon. Zeker een aanrader!! lees meer..


Laurens 2016-10-21

Barcelona - Manchester City

Topkaarten, lange zijde 3x Messi + Neymar Wereldmatch!!!!!!!! lees meer..


Nick van H 2016-04-08

Manchester - Everton

Alles was goed geregeld. Kaartjes ruim optijd ontvangen! Goede plaatsen op de korte kant van het stadion. Al met al een goed geregeld weekend in Manchester. Pluspunt hierbij is dat er een korte communicatie met voetbaltix/eventspot is. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan is de communicatie snel opgezet. lees meer..


Maikel 2016-10-26

Arsenal Middelsbrough

Hoi, leuke wedstrijd prima plaatsen. Een ervaring om niet meer te vergeten... lees meer..


Rob van Son 2016-11-30

Arsenal - Bournemouth

schitterende sfeer in een vol stadion! we hebben ervan genoten. Niet in het minst door de goed georganiseerde en hulpvaardige diensten van Voetbaltix! lees meer..


Marco van Dongen 2016-12-13

Feyenoord - PEC Zwolle

Was allemaal goed verlopen . lees meer..


2016-04-13

Real Madrid - Valencia

We hebben echt genoten van het bezoek aan Real Madrid zeker omdat jullie de kaarten hadden opgewaardeerd naar categorie 1. Dus top geregeld. Enige kritisch puntje was dus dat we de kaarten vrij laat kregen wat voor even wennen was maar dat werd, zie hierboven keurig opgelost. lees meer..


Anneke 2016-04-13

Real Madrid - Eibar

Alles top! Wedstrijd top, plaatsen super, fantastisch stadion. Bedankt! lees meer..


John 2016-11-07

Chelsea Everton

Alles top geregeld! Kaartjes zoals afgesproken dag voor de wedstrijd bij het hotel afgeleverd. En het belangrijkste een superwedstrijd gezien! lees meer..


Brouwer 2016-11-29

Manchester United - West Ham United

Zeer goede service, zowel vooraf als ter plaatse. Kaarten door agent keurig persoonlijk afgeleverd in hotel op afgesproken dag en tijdstip. Vlak voor de wedstrijd belde hij zelfs dat hij kostenloos nog betere plaatsen over had voor ons, dus voor het stadion omgewisseld :) lees meer..


Jules van Dongen 2016-12-21

Feyenoord-Vitesse

erg tevreden, 5 zitplaatsen naast elkaar. lees meer..


M koenen 2016-12-27

Arsenal -WBA

Alles v jullie uit goed geregeld,geen problemen gehad en een leuke wedstrijd gezien,een nadeel maar ligt niet aan jullie,duurt zeer lang om met metro daar weg tekomen lees meer..


Familie van der Heijden 2016-10-10

Manchester United - Stoke City 2-10-2016

Het was super!!! Andreas en zijn vader hebben intens genoten!!! lees meer..


Bas Jasperse 2016-09-19

PSV-Feijenoord

Dankzij Voetbaltix.nl een superdag met mijn zoontje beleefd. We zaten op de 10de rij in vak P, we konden het gras ruiken!! We hebben iets meer betaald voor de kaarten, maar we hebben ze dan wel gekregen en we hadden dan ook topplaatsen!! Volgende x doen we het zeker weer via voetbaltix.nl lees meer..


Joost van der Kolk 2016-05-09

Chelsea - Stoke City

Prima service omdat ik van de 4 beschikbare er drie kon kopen. Plaatsen schuin achter goal waren ok, niet ideaal maar het veld was wel prima zichtbaar en beide goals vielen aan onze kant. lees meer..


Pieter Hogenboom 2015-02-10

FC Barcelona-Real Madrid 02-02-2015

Uitstekende plaatsen en prima service. Volgend jaar weer naar FC Barcelona-Real Madrid! lees meer..


Bakx 2015-09-18

FC Barcelona - Atletico Madrid

Via Voetbaltix wederom kaarten besteld, had de kaarten al voor vertrek wat erg fijn was. Bedankt voor de service, volgende keer boek ik zeker weer lees meer..


van Roon 2015-12-13

Feyenoord - Twente 22-11-2015

Was een leuke wedstrijd! Thanks! lees meer..


Familie Laterveer 2015-12-07

Manchester United - West Ham United 05-12-2015

Het was geweldig voor die gastjes. Tuurlijk was het jammer dat de wedstrijd niet geweldig was, maar ja als je dat van te voren weet... Ik wil in het voorjaar een keer met de jongens naar een wedstrijd van Real Madrid lees meer..