Privacy Wet

Privacyverklaring Voetbaltix.NL
26 juni 2019

Via onze webwinkel worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Voetbaltix.NL acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat wij:

  • onze doeleinden duidelijk specificeren voordat wij persoonsgegevens verwerken, via deze privacyverklaring;
  • onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
  • u eerst expliciet toestemming vragen om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist;
  • passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

Voetbaltix.NL is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel bij de webwinkel www.voetbaltix.nl. Wij raden u aan deze zorgvuldig te lezen.


Als u vragen heeft, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met Voetbaltix.NL.


Afhandelen bestelling

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij.


Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres, telefoonnummer en naw-gegevens. Hier hebben wij een legitiem belang bij. Wij bewaren deze informatie tot uw bestelling is afgerond. Bepaalde klantgegevens bewaren wij langer in verband met de wettelijke fiscale bewaarplicht.


Verstrekken aan derden Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.


Advertenties

Onze webwinkel vertoont algemene advertenties. Hierbij houden we geen persoonsgegevens bij, we komen dus ook niet te weten of u deze leuk vindt.


Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).


Statistieken

Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze webwinkel
In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens.


Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen niet anonimiseren.


Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.
 

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.
Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.


Klacht indienen

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Voetbaltix.NL
Spaarnwouderstraat 41A
2011AB Haarlem
info@voetbaltix.nl
310233034326

 

Laatse reviews

  • FC Barcelona-Real Madrid 02-02-2015
  • FC Barcelona - Atletico Madrid
  • Manchester United - West Ham United 05-12-2015
  • Feyenoord - Twente 22-11-2015
  • Manchester - Everton
  • Real Madrid - Eibar
  • Real Madrid - Valencia
  • Chelsea - Stoke City
  • PSV-Feijenoord
  • Manchester United - Stoke City 2-10-2016
  • Barcelona - Manchester City
  • Arsenal Middelsbrough
  • Chelsea Everton
  • Manchester United - West Ham United
  • Arsenal - Bournemouth
  • Feyenoord - PEC Zwolle
  • Feyenoord-Vitesse
  • Arsenal -WBA
  • Liverpool-Swansea
  • manchester United-watfort
  • ajax-sparta rotterdam
  • Chelsea - Arsenal
  • Feyenoord - AZ
  • Feyenoord - AZ 12-03-2017
  • Barcelona Valencia
  • FC Barcelona - Paris Saint-Germain
  • Feyenoord - Go Ahead Eagles
  • FC Barcelona - PSG
  • Tottenham Hotspur vs Bournemouth
  • FC Barcelona-Real Sociedad april 2017
  • Chelsea-tottenham
  • Barcelona - Juventus
  • Fc Barcelona - Villareal
  • Arsenal - Everton
  • Arsenal - Everton op 21 mei 2017
  • Liverpool-Everton
  • Manchester City - Everton
  • Feyenoord - Willem II
  • Feyenoord - NAC Breda
  • Feyenoord-Nac
  • Ajax Amsterdam - PSV
  • Ajax - PSV Eindhoven
  • Ajax - Psv
  • Ajax - PSV
  • Manchester city - Tottenham
  • Manchester - Southampton
  • AS Roma - Sassuolo
  • Feyenoord-Heracles
  • Liverpool - Newcastle United
  • Barcelona - Atletico Madrid
  • Fijenoord.-AZ
  • Real Madrid - Deportivo Alavés 24-02-2018
  • Real Madrid - Atletico Madrid (08-04-2018)
  • Spurs - city
  • Liverpool - Stoke City
  • Real Madrid - Celta de Vigo
  • Real-Madrid - Leganes
  • Ajax heracles
  • Ajax_Heracles Almelo
  • PSV - BATE Borisov
  • PSV-Bate
  • Ajax - FC Groningen
  • ajax fc groningen
  • Ajax-AZ
  • Barcelona- inter
  • FC Barcelona - Inter Milan
  • Ajax - Willem2
  • Liverpool - Fulham
  • Spurs - Chelsea
  • Feijenoord-psv
  • BVB Dortmund - Freiburg
  • AS Roma - Internazionale
  • Borussia Dortmund - Werder Bremen
  • Arsenal - Tottenham Hotspur 19/12/2018 (League Cup 1/4 finale)
  • PSV - AZ dd 22 dec 2018 (uitslag 3 - 1)
  • Borussia Dortmund - Borussia Munchen Gladbach
  • Ajax-Heereveen
  • Real Madrid- Sevilla
  • Liverpool - Arsenal 29 december 2018
  • Feyenoord-Ajax
  • Feyenoord v Psv Eindhoven
  • Madrid Ajax
  • liverpool watford
  • Liverpool-Watford 27-02-19
  • Feyenoord -Emmen
  • Real Madrid - Ajax
  • Feyenoord - FC Emmen
  • Real Madrid - Ajax Amsterdam
  • Real Madrid - AFC Ajax
  • Real Madrid - Ajax 5-3-2019
  • Real madrid VS Ajax
  • Real Madrid - Ajax
  • Bayern - Wolfsburg
  • Bayern München - VfL Wolfsburg
  • Ajax - Fortuna Sittard
  • Madrid -Ajax
  • Ajax- FC Zwolle
  • AS Roma napoli
  • Dordmund-Wolfsburg
  • Borussia Dortmund - Wolfsburg
  • Feyenoord heracles
  • Ajax - vitesse
  • AS Roma - Juventus
  • ajax fc utrecht
  • AJAX - Utrecht (12.05.2019)
  • Chelsea AJAX
  • Liverpool FC vs Leicester City
  • liverpool-vs-manchester-city
  • Champions League Chelsea - Ajax
  • Liverpool-Manchester City
  • Nederland-Estland
  • Lille - Ajax
  • Tottenham Hotspur - AFC Bournemouth